Suntem o societate autorizata ANRE, cu sistem de management al calitatii ISO 9001 specializata in proiectare , executie , consultanta si project management pentru lucrari in domeniul constructiilor.

Firma noastra are ca obiect principal de activitate proiectarea si executia instalatiilor pentru constructii civile si industriale.

Deoarece, in conceptia noastra instalatiile reprezinta abiliatatea si inteligenta unei firme de specialitate de a ingloba in lucrarile de executie tehnologia moderna si confortul optim in exploatare, la necesitatile impuse de specificul lucrarii.

Ne-am propus inca de la infiintare impunerea unor puncte forte care sa ne duca la obtinerea succesului in domeniu, cum ar fi : profesionalism, seriozitate si calitate.

Profesionalism deoarece toate lucrarile sunt executate conform normativelor in vigoare.

Seriozitate pentru ca ne incadram in graficul de executie.

Calitate deoarece se urmareste perfectiunea montajelor.

Personalul este unul calificat , scolarizat cu o vasta experienta pentru realizarea celor mai exigente cerinte de lucru.Specialistii nostri acorda consultanta tehnica si se ocupa cu proiectarea si executia instalatiilor indiferent de amploarea si gradul lor de dificultate.

banner-despre1